Combo kan u op reclamegebied van dienst zijn met folders, leaflets, advertenties, catalogi en dergelijke meer. Ook voor het verzorgen van kleinschalige evenementen kunt u bij Combo terecht. Aangezien Combo een eenmanszaak is, werkt alles via de kortst mogelijke lijnen. U heeft altijd direct te maken met de eindverantwoordelijke en u krijgt één factuur voor de totale dienstverlening.

Combo stelt aan de hand van uw briefing een zo nauwkeurig mogelijke prijs vast. Daarin zitten alle kosten die te maken hebben met het tot stand komen van (grafische) ontwerpen tot het eindproduct. Combo hanteert prijzen die u in positieve zin zullen verbazen.

Combo in 2010 en verder
Inmiddels ben ik 65, maar Combo gaat gewoon door. Daarvoor is het werk veel te leuk. Wel verleg ik de balans tussen werken en vrije tijd. Leven doe je per slot van rekening niet alleen om te werken. Er moet ook genoten worden. Dit laatste doe ik eigenlijk al een tijdje, want in 2009 heb ik wat gas terug genomen. Daar zijn andere zaken voor in de plaats gekomen in de hobbysfeer: wijn importeren en meubeltjes maken.